zondag, april 21, 2024

Sfeervolle Capelse Kerstmarkt geopend door wethouder en kindercollege

- Advertisement -

Vrijdag werd de Capelse Kerstmarkt aan het einde van de middag geopend door wethouder Harriët Westerdijk en het kindercollege. De Kerstmarkt is tot en met zondag vrij te bezoeken.

Nadat de organisatie en vrijwilligers bedankt waren, telden de wethouder en het kindercollege af: “5… 4… 3… 2… 1… Open!” Het was het startsein voor de driedaagse Capelse Kerstmarkt op het Amnestyplein, gelegen naast het gemeentehuis.

Op de markt staan veertig feestelijk aangeklede kraampjes. Er zijn tal van leuke spulletjes, kerststukjes, en versnaperingen uitgestald. Ook zijn er verschillende spelletjes te spelen (voor zowel jong als oud) en konden mensen op de foto met de Kerstman. Ook waren vanavond Olaf en prinses Elsa van de film Frozen aanwezig.

Bij de markt is ook een schaatsbaan voor kinderen te vinden. Deze is gratis toegankelijk, maar de kinderen moeten wel zelf schaatsen en handschoenen meenemen. Deze zijn ook verplicht op de schaatsbaan.

Artikel gaat verder onder foto’s
Drie dagen Kerstmarkt

Vanavond is de Kerstmarkt tot 20.00 uur te bezoeken. Zaterdag start de markt om 13.00 uur en loopt wederom tot 20.00 uur. Zondag begint de markt weer om 13.00 uur, maar eindigt deze iets eerder, namelijk om 18.00 uur.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen