zondag, april 21, 2024

Brand in schoorsteen Nijverheidstraat

- Advertisement -

De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand van een woning aan de Nijverheidstraat in Capelle aan den IJssel. Er was sprake van rookontwikkeling op de zolder, de vijf aanwezige personen in huis gingen naar buiten.

Het was in het begin een beetje onduidelijk aldaar de brandweer in eerste instantie naar de Weteringstraat uitrukte. Daar werd niets aangetroffen, maar de brand zelf bleek dus enkele kilometers verderop te woeden op de Nijverheidstraat. Eenmaal aangekomen is de schoorsteen geïnspecteerd. Vanwege de rookontwikkeling zijn de aanwezige personen door ambulancemedewerkers gecontroleerd op rookinhalatie. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis.

Foto: Stefan Gravesteijn

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen