maandag, april 15, 2024

Aanhouding na incident op opvanglocatie Rivium Boulevard

- Advertisement -

De politie heeft zaterdagavond een man aangehouden na een incident op een vluchtelingenopvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen op het Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel. De politie werd in eerste instantie opgeroepen voor een mogelijke steekpartij, maar daarvan bleek geen sprake.

Een man had zichzelf verwond met een mesje, maar bedreigde ook medebewoners. Het kan ook zijn dat ze zich bedreigd gevoeld hebben. De man zelf is kort behandeld door ambulancepersoneel en vervolgend door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De reden hiervan is nog niet bekend.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen