dinsdag, april 16, 2024

Reparatie straatverlichting Capelle blijkt complex door ondergrondse problemen

- Advertisement -

Op meerdere plekken in Capelle aan den IJssel is het nog steeds donker. Straatverlichting is al bepaalde plekken al langere tijd kapot en dat zorgt voor onveilige situaties. Het college heeft er daarom bij netbeheerder Stedin op aangedrongen om de reparaties sneller te laten verlopen, alleen dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn.

Volgens Stedin zitten er problemen in het ondergrondse elektriciteitsnet. Hierdoor kunnen storingen niet altijd even makkelijk worden opgelost. De herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd, maar problemen komen helaas ook weer terug.

Het college deed het verzoek na vragen van Capels Bewoners Belang (CBB). Storingen worden volgens de gemeente wel direct doorgegeven aan de netbeheerder. Het systeem om storingen te meldingen ondervindt dan ook geen problemen.

 

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen