zondag, april 21, 2024

Meerdere boetes en inbeslagnames tijdens gezamenlijke controle politie en belastingdienst

- Advertisement -

Woensdagochtend heeft de politie samen met de belastingdienst een controle gehouden op de Capelseweg. Daarbij werden ze ondersteund door politiestudenten.

De politie laat weten dat er tussen acht uur ’s ochtends en half een ’s middags zo’n 150 voertuigen zijn gecontroleerd. Er werd onder andere gecontroleerd op verschillenden gedragen in het verkeer, zoals bijvoorbeeld rijden met ruiten die niet ijsvrij waren gemaakt.

Er zijn diverse bekeuringen uitgeschreven, waaronder het rijden zonder rijbewijs, het rijden zonder verzekering of rijden terwijl de APK van het voertuig is verlopen. Ook een leerling van een lesauto bleek verschillende boetes open te hebben staan.

De belastingdienst controleerde eveneens op nog openstaande belastingschulden. In totaal werd voor 90.000 euro geïnd aan openstaande schulden. Bij drie personen werd het voertuig in beslag genomen vanwege een belastingschuld die niet direct kon worden betaald.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen