dinsdag, april 16, 2024

Aanhouding na steekpartij in woning aan Kerklaan

- Advertisement -

In een woning aan de Kerklaan is woensdagavond een 45-jarige Capellenaar zwaargewond geraakt bij een steekincident. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Rond kwart voor tien ontvingen de hulpdiensten melding van het incident. Omdat iemand zwaar letsel zou hebben opgelopen, werd ook het Mobiel Medische Team (MMT) gealarmeerd. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De MMT-arts is meegereden in de ambulance ter ondersteuning.

Samurai zwaard

In de woning trof de politie een 29-jarige vrouw aan en hebben haar aangehouden. Ook zou het wapen zijn aangetroffen. Naar verluidt zou het gaan om een Katana, beter bekend als een Samurai zwaard. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld, wordt nader onderzocht door de politie.

In de woning werd een verdachte aangehouden
- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen