dinsdag, april 16, 2024

Politie achtervolgt gestolen motor naar loods aan Kompasstraat

- Advertisement -

De politie heeft zaterdag een motorrijder achtervolgt die op een gestolen motorscooter reed. Op hoge snelheid ging de bestuurder ervandoor. Politieagenten zaten hem op de hielen, maar konden hem niet te pakken krijgen.

De agenten waren echter niet van plan om op te geven en volgden de verdachte. Er werd vermoed dat de motor in een bedrijfspand aan de Kompasstraat was ondergebracht. Agenten lieten één van de collega’s die is opgeleid als slotenexpert de deur openen.

In de loods werd inderdaad de motorscooter aangetroffen, deze is in beslag genomen. Het is niet bekend of de verdachte ook is aangehouden.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen