zondag, april 21, 2024

Woning Floridaweg verwoest door brand

- Advertisement -

Een woning aan de Floridaweg in Capelle-Oostgaarde is donderdagavond zwaarbeschadigd geraakt door een forse brand. In de meterkast was brand ontstaan, en al snel sloegen de vlammen uit de voordeur van het pand.

De bewoonster wist zich in veiligheid te brengen en schakelde de brandweer in. Bij aankomst bleek dat de brand vermoedelijk al een gaslekkage had veroorzaakt en hierdoor was de brand uitslaand. De brandweer wist het vuur snel te blussen, maar desondanks heeft de woning veel schade opgelopen.

Door de brand is er in het hele huis veel roetschade, ook is er een elektra meer aanwezig. De bewoners zijn opgevangen door een medewerker van Stichting Salvage.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen