woensdag, maart 22, 2023

Gemeente breidt speeltuin de Watervallei uit met nieuwe speeltoestellen

- Advertisement -

De gemeente start maandag 13 maart met werkzaamheden aan de speeltuin de Watervallei in het Schollebos. De speeltuin wordt uitgebreid met nieuwe toestellen, welke ook geschikt zullen zijn voor kinderen die lichamelijk beperkt zijn.

Het doel is dat de speeltuin voor alle kinderen toegankelijk zal zijn. Ook kinderen met een rolstoel moeten er flink wat uurtjes kunnen doorbrengen. Naast het uitbreiden van de waterspeeltoestellen worden er ook grondtrampolines geplaatst. Deze komen op de plek van de sportvoorzieningen.

De sportvoorzieningen worden niet weggehaald, maar verplaatst naar de skatebaan. Hierdoor moet er een echt skatepark ontstaan.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen