woensdag, maart 22, 2023

Rijbewijs ingevorderd bij alcoholcontrole Hoofdweg

- Advertisement -

De politie heeft vanmorgen op de kruising van de Hoofdweg met de Burgemeester van Dijklaan een alcoholcontrole gehouden. Verkeer dat afkomstig was vanuit de richting Rotterdam werd naar het tankstation begeleid waar zij moesten blazen. Twee van hen liepen tegen de lamp.

De twee automobilisten zijn aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau hebben zij op een geijkt apparaat een ademtest moeten afleggen. Één van de bestuurders had zoveel gedronken dat het rijbewijs werd ingevorderd. De andere bestuurder kon met een proces-verbaal op zak en een tijdelijke rijontzegging weer huiswaarts.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen