maandag, april 15, 2024

Opening vernieuwde D-reizen Capelle aan den IJssel

- Advertisement -

Het is feest bij D-reizen Capelle! Zaterdag 18 maart wordt de officiële opening van het compleet vernieuwde reisbureau feestelijk gevierd.  Op de oude vertrouwde locatie in winkelcentrum de Koperwiek, is er recent flink verbouwd.

Het reisbureau heeft een hele mooie, trendy uitstraling gekregen. Door de prachtige visuals kom je meteen in de vakantiesferen, de beleving staat hierin centraal.

De drukte is als vanouds, de vraag naar vakanties is enorm groot. Er wordt dan ook weer druk geboekt in de vernieuwde winkel.

Het team is super enthousiast. “Het is voor ons echt a brand new D!” in onze nieuwe frisse winkel. De reisadviseurs hebben als team al een groot deel van de wereld gezien en kunnen iedereen optimaal adviseren in de beste en leukste vakanties.

Het reisbureau zal zaterdagmiddag 18 maart om twee uur op een feestelijke manier officieel worden geopend door wethouder Eric Faassen.

Wie die dag naar de opening komt wordt niet alleen getrakteerd op een hapje en een drankje, maar ontvangt ook een reischeque ter waarde van EUR 50,-.

Joyce, Hakima, Noa en Romy staan 18 maart klaar om iedereen te verwelkomen in hun prachtige winkel.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen