dinsdag, april 16, 2024

Capellenaar (25) aangehouden voor betrokkenheid bij ernstig steekincident Enschede

- Advertisement -

Een 25-jarige Capellenaar is afgelopen week aangehouden in verband met een ernstig steekincident in het Overijsselse Glanerburg (gemeente Enschede), begin januari. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een poging tot doodslag.

Het geweldsincident vond plaats in de vroege ochtend van maandag 9 januari. Rond half vijf ontving de politie melding van het incident en trof in een woning aan het Redemptoristenpark twee mannen aan. Één van hen bleek met meerdere steekwonden ernstig gewond.

Vier aanhoudingen

De tweede persoon in de woning, een 62-jarige Enschedeër, werd al diezelfde nacht aangehouden op verdenking van poging doodslag. Hij werd enkele dagen later vrijgelaten, maar is afgelopen week opnieuw aangehouden door ontwikkelingen in het politieonderzoek.

Uit het onderzoek zou ook zijn gebleken dat andere mannen mogelijk betrokken waren. Zij zijn afgelopen week ook aangehouden. Het betreft een man (25) uit Capelle aan den IJssel, een man (48) met onbekende woon- of verblijfplaats en een man (27) uit Rotterdam. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de poging tot doodslag.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen