dinsdag, april 16, 2024

Meerdere wapens aangetroffen in woning Maria Danneels Erf, slachtoffer uit ziekenhuis

- Advertisement -

In de woning aan het Maria Danneels Erf, waar een week geleden een man werd neergeschoten, zijn meerdere wapens aangetroffen. Dit heeft de politie aan onze redactie bevestigd.

Op zondag 19 maart werd een 46-jarige man neergeschoten en raakte zwaargewond. Er waren ook meerdere kinderen in de woning, maar zij bleven ongedeerd. Zij werden door de politie uit de woning gehaald en zijn inmiddels elders ondergebracht.

De verdachte, een 43-jarige vrouw, werd door de politie aangehouden en zit nog vast in beperkingen. De politie heeft onze redactie laten weten dat het slachtoffer herstellende is en inmiddels uit het ziekenhuis is ontslagen.

In de woning werden bij een doorzoeking meerdere vuurwapens aangetroffen, zo bevestigt een politiewoordvoerder aan onze redactie. Vanwege het onderzoek wordt verder niet ingegaan over de hoeveelheid wapens en het soort wapens.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen