dinsdag, april 16, 2024

Automobilist zwaargewond na ongeluk Abram van Rijckevorselweg

- Advertisement -

Een automobilist is rond 04.00 uur zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Abram van Rijckevorselweg. Het slachtoffer reed vanaf het Kralingseplein (Rotterdam) in de richting van Capelle aan den IJssel en verloor in de bocht de macht over het stuur.

De auto van het slachtoffer ramde frontaal en zijwaarts de betonnen vangrail en kwam vervolgens midden op de weg tot stilstand. Ambulance- en brandweerpersoneel hebben het slachtoffer uit de auto moeten bevrijden.

Het slachtoffer is na stabilisatie door onder andere medisch personeel van het traumateam naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen