dinsdag, april 16, 2024

Politie neemt grote hoeveelheid nepkleding in beslag in bedrijfsgebouw

- Advertisement -

Op zondagavond 17 april heeft de politie een winkel met nepkleding opgerold in de wijk Schollevaar. Alle kleding – bijna 2.000 artikelen – zijn in beslag genomen en de politie onderzoekt de zaak verder.

In het voormalige bedrijfspand van een grote organisatie aan de Warenarburg zitten verschillende kleine bedrijven en organisaties gevestigd. Omwonenden viel op dat er sinds korte tijd bezoekers op vreemde tijden het pand in en uitliepen. Wanneer ze het pand verlieten hadden zij goed gevulde tasjes of zelfs bigshoppers bij zich.

Namaakkleding

De politie startte naar aanleiding van deze meldingen een onderzoek. Daarbij werd geconstateerd dat er een winkel was opgericht, deze handelde in namaakkleding van bekende designers.

De politie heeft een inval gedaan en alle waar in beslag genomen. Een speciaal team neemt de zaak in verder onderzoek. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht.

Artikel gaat verder onder foto

Ingeschreven als bouwbedrijf

De verhuurder van het pand laat aan onze redactie weten niet op de hoogte te zijn geweest van dergelijke activiteiten. Alle bedrijven worden gescreend voordat ze een huurovereenkomst krijgen aangeboden. “Het bedrijf dat zich in de unit had gevestigd, stond ingeschreven als bouwbedrijf en niet als detailhandel.” De verhuurder heeft de huurovereenkomst direct ontbonden, en zorgt ervoor dat in de toekomst dergelijke activiteiten geen kans meer krijgen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen