dinsdag, april 16, 2024

Middeleeuws festijn ‘Dag van het Park’ keert terug

- Advertisement -

Op 24 en 25 juni is het Schollebos weer gehuld in Middeleeuwse sferen. De Dag van het Park keert daarmee weer terug na enkele jaren van afwezigheid.

Afgelopen jaren zorgde de pandemie ervoor dat het evenement geen doorgang kon vinden en even leek het erop dat de Dag van het Park nooit meer terug zou komen. De organisatie heeft nu bekend gemaakt dat er deze zomer toch weer een editie wordt georganiseerd.

Dag van het Park

Tijdens de Dag van het Park waan je je in 1275, naar de Middeleeuwen in Capelle aan den IJssel. In het Schollebos kan je kennismaken met Middeleeuwse ambachten, meedoen met allerlei workshops en een heus riddertoernooi bijwonen. Op de markt zijn allerlei hapjes en drankjes, en je kunt mooie spullen vinden.

De Dag van het Park wordt op 24 en 25 juni gehouden in het Schollebos. Het park is te bezoek tussen 12.00 en 17.00 uur. Meer details over het programma worden in aanloop naar het evenement bekend gemaakt op de Facebookpagina van de Dag in het Park.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen