zondag, april 21, 2024

Capels compliment voor organisator Leo Snijders

- Advertisement -

Terwijl buiten de door hem georganiseerde activiteiten voor veel blijdschap zorgde, kreeg organisator Leo Snijders op Koningsdag het Capels Compliment uitgereikt. 

Leo Snijders van de Stichting Capelse Festiviteiten is al jarenlang de drijvende kracht achter de Koningsdagactiviteiten, de Koningskermis en Sinterklaasintocht in de gemeente. De kleedjesmarkt werd in 1987 voor het eerst gehouden op De Linie en werd dit jaar voor de 35e keer georganiseerd. In zijn laatste jaar als organisator van een groot aantal Capelse evenementen, wilde de gemeente hem bedanken voor zijn inzet.

“Meer dan verdiend”

“Het is zó leuk dat deze activiteiten voor de Capelse kinderen worden georganiseerd,” aldus wethouder Van Woudenberg. “De kermis, Koningsdag en andere evenementen. Achter de schermen wordt er door Leo ontzettend veel vrije tijd besteed aan een goede organisatie. Dit Capels compliment voor zijn vele werk voor Capelle is dus meer dan verdiend!”

Wethouder Rik van Woudenberg overhandigde Leo Snijders de gemeentelijke onderscheiding op Koningsdag tijdens de jaarlijkse Koningsdagreceptie, waar alle Capelse gedecoreerden voor worden uitgenodigd. In 2004 ontving Snijders al een Koninklijke onderscheiding voor zijn inzet voor de Capelse samenleving.

De wethouder mocht Leo Snijders een mooi bronzen beeldje, een boeket bloemen en een oorkonde overhandigen.

 
- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen