dinsdag, april 16, 2024

Brandweer haalt katje uit de boom in Schollebos

- Advertisement -

Het is een klassieke inzet voor de brandweerlieden: de kat in de boom. In het Schollebos zat een katje al langer dan een dag in een boom. Deze wilde er zelf echter niet meer uitkomen. Een toevallig passerende vrouw met een hond zag de kat zitten en had zelf al geprobeerd deze eruit te halen.

Omdat katten vaak zelf toch uit een boom komen, kreeg de vrouw het advies in de avond ervoor om 24 uur te wachten. Toen ze vanmorgen ging kijken, zat de kat nog steeds in de boom. Ze had geprobeerd om met een stok de kat eruit te halen, maar dat lukte niet.

De brandweer werd vervolgens alsnog op pad gestuurd om een handje te helpen. Nadat er een ladder bijna tegen de boom was gezet, koos de kat toch het hazenpad en sprong alsnog uit de boom. De brandweer had het nakijken.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen