dinsdag, april 16, 2024

Bewoonster Fuutlaan slachtoffer van babbeltruc

- Advertisement -

Een 64-jarige bewoonster aan de Fuutlaan is vrijdagavond 5 mei het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Twee mannen drongen met een smoes haar woning binnen. De politie is een onderzoek gestart.

Het incident voltrok zich in flat ‘Fuutstaete’. Rond kwart voor tien gebaarde een meneer met drukke gebaren dat de bewoonster de deur voor hem moest openen. Ietwat overrompeld opende de vrouw de deur, waarna ook een tweede man plots verscheen.

De mannen drongen de woning in en doorzochten deze. De vrouw probeerde telefonisch hulp in te schakelen. Toen dit niet lukte, probeerde zij naar haar buren te vluchten. De twee daders werden hierop fysiek tegen de bewoonster. Uiteindelijk kregen de twee mannen het toch te heet onder de voeten, waarop ze de woning verlieten. De vrouw raakte niet gewond, maar is uiteraard erg geschrokken.

Signalement

De politie is op zoek naar de twee mannen. De eerste man is lichtgetint, rond de dertig jaar oud, 1.80 meter lang en heeft een gezet postuur. Hij droeg een lichte polo en spijkerbroek.

De tweede man is lichtgetint, ongeveer veertig jaar oud, is kleiner en met een slank postuur. Hij droeg een groene baseball-pet.

Tips melden

De politie is een onderzoek gestart en kan hulp van eventuele getuigen of camerabeelden goed gebruiken. Mogelijk zijn andere bewoners ook benaderd.

Mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien, camerabeelden hebben uit de omgeving of andere bruikbare informatie hebben, worden gevraagd dit door te geven aan de politie. Dit kan rechtstreeks door contact op te nemen via 0900-8844 of via het online tipformulier.  Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen