dinsdag, april 16, 2024

Schenkel schrikt wakker van explosie bij woningen Ericastraat

- Advertisement -

Bewoners in de bloemenbuurt zijn afgelopen nacht opgeschrikt door een flinke explosie. Bij de voordeuren van woningen aan de Ericastraat in Capelle-Schenkel bleken twee explosieven tot ontploffing te zijn gebracht.

De politie werd rond half twee vannacht gealarmeerd voor het incident. Ter plekke bleek dat er een ruit gebroken was en een deur wat lichte schade had opgelopen. De omgeving werd door agenten afgezet voor forensisch onderzoek.

Er is te zien dat er op de deur twee zwarte plekken zitten. Één op de bovenkant en één op de onderzijde. Het vermoeden bestaat dat er twee explosieven, vermoedelijk illegaal vuurwerk, zijn geplaatst en gelijktijdig zijn afgegaan. De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen