dinsdag, april 16, 2024

Capellenaar (31) aangehouden voor schietpartij bij Sparta-stadion

- Advertisement -

Een 31-jarige man uit Capelle aan den IJssel is door de politie aangehouden in het onderzoek naar een schietpartij voor “Het Kasteel”, het stadion van Sparta. Bij die schietpartij raakte een Rotterdammer zwaargewond.

Rond 01.00 uur op woensdag 19 april worden bewoners in de Huygensstraat ruw gewekt door meerdere knallen. Kort erop zouden twee auto’s ervandoor zijn gescheurd. De straat voor het voetbalstadion ligt bezaaid met hulzen. Ook zijn meerdere auto’s getroffen en liggen er bloedsporen.

Kort erop wordt bij het Erasmus MC een 26-jarige Rotterdammer met schotwonden binnengebracht. Hij liep deze verwondingen bij de schietpartij. De politie houdt hem aan als verdachte.

Nieuwe aanhoudingen

De politie laat weten op vrijdag 5 mei een tweede verdachte, een 27-jarige man, in zijn woning in Rotterdam te hebben aangehouden. Op woensdagmiddag 10 mei hield de politie een derde verdachte aan. Dit betreft een 31-jarige man uit Capelle aan den IJssel.

De politie heeft niet laten weten waar ze precies van worden verdacht of wat hun rol zou zijn geweest bij de schietpartij. Wel laat de politie weten dat het onderzoek verder loopt.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen