maandag, april 15, 2024

Capelse schoolvoetbal gered door scheidsrechters

- Advertisement -

Op woensdag 17 mei wordt de finale gespeeld van het schoolvoetbaltoernooi. Door uitval van meerdere scheidsrechters stond de organisatie nu voor een probleem. Gelukkig hebben op het laatste moment nog voldoende mensen zich aangemeld.

De organisatie liet weten dat veel scheidsrechters op het laatste moment hebben moeten afzeggen. Daardoor waren ze met spoed op zoek naar mensen die kunnen bijspringen als scheidsrechter: “We zijn hard op zoek naar een grote groep scheidsrechter die tijdens de finale van groep 4, 5 en 6 kunnen fluiten. Wie helpt ons uit de brand?”

De eerste wedstrijden starten om 11.15 uur bij v.v. Capelle en SVS. De prijsuitreiking is rond 16.00 uur. Veel kinderen kijken met spanning uit naar de finales van aanstaande woensdag. Daarom hoopt de organisatie dat er nog scheidsrechters te vinden zijn.

Update: Voldoende scheidsrechters

Inmiddels hebben voldoende mensen de berichtgeving gedeeld en belangrijker: genoeg scheidsrechters hebben zich aangemeld. Daardoor kunnen de finales alsnog gespeeld worden. Iedereen wordt bedankt voor het delen en/of aanmelden.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

2 REACTIES

  1. An interesting discussion is definitely worth comment. I believe that you ought to write more on this topic, it may not be a taboo matter but usually people dont speak about such subjects. To the next! Cheers!!

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen