maandag, april 15, 2024

Voetbalsters gezocht voor Damesteam CVV Zwervers

- Advertisement -

Er worden voetballende vrouwen gezocht voor een damesteam bij CVV Zwervers. Het idee is om in het seizoen ’23-’24 een team te vormen die in competitievorm tegen andere vrouwenteams in de regio kan spelen.

Initiatiefneemster is Roos Verburg. Zelf voetbalt ze al vanaf haar zesde en is nu een aantal jaren verzorgster bij CVV Zwervers-2. Maar nu wil ze zelf ook weer het veld op: “Het is een lange tijd geleden dat er een vrouwenteam actief was voor CVV Zwervers! Gaan wij daar aankomend seizoen verandering in brengen?”

Het idee is om met een zevental op de vrijdagavond in competitievorm te voetballen tegen andere vrouwenteams (30+) in de regio. Om de twee of drie weken staat er dan een toernooi ingepland waarbij korte wedstrijdjes gespeeld worden tegen de andere deelnemende teams in de competitie.

Aanmelden

Wil jij meedoen met dit damesteam? Stuur dan een mail met jouw naam, leeftijd en (eventuele) voetbalervaring naar info@cvvzwervers, ter attentie van Roos Verburg. Ook als je al voetbalt bij een elftal in competitieverband op zaterdag/zondag is het mogelijk ook aan deze competitie deel te nemen.

Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud? Stuur dan ook een berichtje bij interesse. Bij voldoende belangstelling kan namelijk ook een 18+’damesteam worden ingeschreven.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen