maandag, februari 26, 2024

Verbindingsweg A16 naar A20 gedurende Pinksterweekend dicht

- Advertisement -

Van vrijdagavond 26 mei tot dinsdagochtend 30 mei is de verbindingsweg van de A16 naar de A20 richting Hoek van Holland afgesloten. Dit gebeurt in verband met werkzaamheden. Verkeer moet rekening houden met extra reistijd.

Gedurende de afsluiting vinden er onder andere werkzaamheden uit aan de steunpunten voor het nieuwe viaduct over het Terbregseplein. Dit viaduct gaat de bestaande snelweg A16 verbinden met de nieuwe A16 Rotterdam.

Op vrijdagavond gaat de verbindingsweg bij het Terbregseplein daarom dicht om 22.00 uur. Op dinsdagochtend gaat de weg om 05.00 uur weer open. Verkeer wordt omgeleid door middel van (matrix-)borden. Zie onderstaande kaart voor de omleidingsroutes. Naar verwachting neemt de extra reistijd zo’n tien tot vijftien minuten in beslag.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen