dinsdag, april 16, 2024

Politie staakt onderzoek naar mogelijk vermist meisje

- Advertisement -

De politie is het onderzoek gestaakt naar het meisje een een man, nadat er eerder meerdere meldingen waren binnengekomen dat de man het meisje tegen haar wil in mee heeft genomen. 

De politie heeft bekend gemaakt vrijdagavond meerdere meldingen rond 22.15 uur te hebben ontvangen dat het meisje werd meegenomen door een man. De melders kregen de indruk dat het meisje niet meewilde.

De politie ging op zoek naar de man en het meisje. Ook werd er een Burgernet-bericht verspreid met een signalement van de twee.

‘Geen vermissing’

De politie laat tegenover onze redactie weten nog niet in contact te zijn gekomen met het meisje of de man. “Dit soort signalen neemt de politie altijd uiterst serieus en daarom werd er flink opgeschaald”, aldus de politie.

Er zijn omwonenden gesproken en camerabeelden bekeken. “Alles om te onderzoeken wat deze signalen voor betekenis hadden en om scenario’s van bijvoorbeeld ontvoering uit te sluiten.” Omdat er iemand als vermist is opgegeven en er geen verdere aanknopingspunten zijn, heeft de politie het onderzoek gestaakt.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen