zondag, april 21, 2024

Twee agenten naar huis gestuurd na ‘voorval met ongepast gedrag’

- Advertisement -

Twee agenten van district Rijnmond-Oost, waar basisteam IJsselland onder valt, mogen voorlopig niet naar werk komen. Reden is een voorval, waarbij een man op ‘ongepaste manier’ zou zijn aangesproken, zo maakte de politie bekend.

Volgens de politie heeft een van de twee agenten ‘ongepast gedrag’ vertoond, waarbij ook misbruik zou zijn gemaakt van diens positie. Deze agent is buiten functie gesteld. De tweede agent is met bijzonder verlof gestuurd, omdat deze bij het voorval aanwezig was.

De politie laat verder weten dat het voorval wordt onderzocht onder leiding van het Openbaar Ministerie. Er worden geen verdere details gegeven in de loop van het onderzoek. Het is ook niet bekend gemaakt of de agenten werkzaam zijn bij basisteam IJsseland (waar Capelle aan den IJssel onder valt) of het tweede basisteam Maas-Rotte.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen