dinsdag, april 16, 2024

Wandeltocht door nieuwe kabouterbos in Schollebos

- Advertisement -

Heb je de afgelopen tijd een wandeling gemaakt door het schollebos? Dan kan het zomaar zijn dat je allerlei verschillende kabouters bent tegengekomen. Boomverzorger Jeroen van Domselaar begon met het zagen van kabouters en andere figuren op boomstammen in het bos.

De boomstammen zijn na het maken van de sculpturen geplaatst langs een route door het schollebos. De boomstammen waren oude zieke bomen in het bos. Op deze manier worden de stammen weer hergebruikt.

Mee op wandeltocht?

De gemeente organiseert op woensdag 28 juni om 15.00 uur een wandelroute door het Schollebos. Op die dag vindt de opening van de ‘Kabouterroute’ plaats. Verzamelen gebeurt bij het Pannenkoekenhuis. Na een woordje van de wethouder neemt toezichthouder Henk van Mullem je mee op pad.

Bekijk hier de volledige route

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen