dinsdag, april 16, 2024

Gratis smoothies voor Capellenaren

- Advertisement -

Van 3 tot 6 juli kunnen Capellenaren gratis een lekker drankje halen bij een smoothiewagen die op verschillende plekken in Capelle staat. Mensen kunnen langskomen voor een gezonde smoothie van vers fruit naar keuze en meteen een praatje maken. Wel geldt: op = op!

Wethouder Harriët Westerdijk: “Door de stijgende prijzen hebben steeds meer mensen geldzorgen. Met de Smoothiekar laten we weten dat we ook tijdens de warme dagen aan hen denken en bieden we ter plekke informatie over hulp bij geldzorgen. Graag wil ik iedereen uitnodigen om een smoothie te komen drinken en misschien nog iemand mee te nemen die informatie of hulp bij geldzorgen kan gebruiken.“

Waar te vinden?
De smoothiewagen staat van maandag tot en met donderdag van 12:00-13.30 uur op de volgende plaatsen:

Maandag 3 juli                  Wingerd 251 (bij de Jumbo)

Dinsdag 4 juli                   Stationsplein 1 (bij het NS station)

Woensdag 5 juli                 Hollandsch Diep 55 (de Terp)

Donderdag 6 juli                Reigerlaan 66 (Huis van de wijk)

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen