dinsdag, april 16, 2024

Automobiliste crasht op Burgemeester van Beresteijnlaan

- Advertisement -

Zondagavond 30 juli is een automobiliste gebotst op een lantaarnpaal op de Burgemeester van Beresteijnlaan. De vrouw bleek onder invloed te verkeren en geen rijbewijs te hebben.

Rond kwart voor elf ’s avonds hoorden omwonenden een harde klap. In de stromende regen troffen zij een zwaarbeschadigde auto aan. Naast de auto troffen ze de vrouw aan die achter het stuur zat. Ze bleek ongedeerd na de klap.

Na aankomst van de politie bekende de vrouw eigenlijk helemaal niet te mogen rijden: ze zou niet in het bezit zijn van een rijbewijs en daarnaast ook nog hebben gedronken. De vrouw bleek niet in staat om een blaastest af te leggen. Er werd hierop besloten om op het politiebureau een bloedmonster af te nemen voor onderzoek.

Weg tijdelijk dicht

De auto raakte zwaarbeschadigde en is weggehaald door een berger. De vrouw had daarnaast een verkeerspaaltje op de middengeleider en deels een lantaarnpaal omver gereden. Een bedrijf heeft eerst de stroom van de lantaarnpaal moeten halen, voordat deze kon worden verwijderd. De weg was daarom enige tijd gestremd.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen