dinsdag, april 16, 2024

46-jarige Capellenaar aangehouden voor steekincident

- Advertisement -

Een 46-jarige man is aangehouden als verdachte van het steekincident dinsdagavond. De man heeft zichzelf gemeld bij de politie.

Dinsdag liep een 39-jarige Capellenaar over de Fidelio toen hij een kennis tegenkwam waar hij eerder ruzie mee had. Er volgde een gevecht, waarbij het slachtoffer gewond raakte aan zijn hand en schouder.

Doordat de identiteit van de andere man bekend was, gingen agenten langs verschillende adressen waar hij kon verblijven. Daar werd hij niet gevonden. Wel kon er contact worden gelegd met de man, waarna hij zich even later meldde bij het politiebureau. De man, een 46-jarige man uit Capelle, is hierop aangehouden en wordt verhoord.


Lees ook:

Update | Man gewond bij steekpartij, verdachte aangehouden

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen