zondag, april 21, 2024

Man gestoken op Wergeland en zakt in elkaar op Kerklaan

- Advertisement -

In de nacht van vrijdag op zaterdag 12 augustus is een man zwaargewond geraakt bij een steekincident op Wergeland. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Rond kwart over een ’s nachts werden de hulpdiensten gealarmeerd, nadat het slachtoffer in elkaar was gezakt op de Kerklaan. Vanwege zijn toestand werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd. De komst van de trauma-arts werd echter niet afgewacht: de man werd direct na aankomst van de ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Tekst gaat verder onder afbeelding
Het slachtoffer werd gevonden ter hoogte van het metrostation

De politie laat weten dat het steekincident zelf vermoedelijk iets ervoor plaats heeft gevonden op het Wergeland en dat daar ook een verdachte is aangehouden. De verdachte zou ook lichte verwondingen hebben opgelopen. Het wapen zou in de omgeving zijn aangetroffen en is door agenten veiliggesteld.

Wat er zich precies heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. De politie doet verder onderzoek.

Het steekincident zelf zou op het Wergeland zijn gebeurd
- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen