dinsdag, april 16, 2024

Brandweer bevrijdt kat uit ondergrondse container

- Advertisement -

Vrijdagavond heeft de brandweer een vrouw en haar kat met elkaar herenigd, nadat deze door onbekende oorzaak in een ondergrondse container terecht was gekomen. 

De vrouw was haar kat kwijt en was in de omgeving gaan zoeken. Uiteindelijk hoorde ze gemiauw en bleek het beestje in een ondergrondse container aan de Keerkring te zitten. Hierop belde ze voor hulp de brandweer.

Via het nooddeurtje aan de zijkant van de container kon een brandweerman zich in de container wurmen. Hij wist de kat te grijpen en eruit te halen. Eenmaal buiten kon de eigenaresse hierop haar kat weer in de armen nemen. De kat maakt het goed.

Het blijft onduidelijk hoe de kat in de container terecht is gekomen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen