donderdag, juni 13, 2024

Minderjarige Capellenaar verdachte in onderzoek naar explosie in Rotterdam

- Advertisement -

De Politie heeft vanochtend een 15-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel aangehouden voor betrokkenheid bij een explosie in Rotterdam. Bij de brand die daarna ontstond, kwamen twee katten om het leven.

Vrijdag 29 maart werden bewoners aan het Keyenburg in Rotterdam-zuid opgeschrikt door een harde klap. Bij een woning werd een explosief tot ontploffing gebracht en er ontstond brand. De 25-jarige bewoonster wist te ontsnappen, maar haar twee katten haalden het niet. De woning brandde volledig uit en is onbewoonbaar verklaard.

De Politie startte een onderzoek. Sporen en camerabeelden werden veiliggesteld. Het onderzoek leidde naar de identiteit van drie mannen. Zij werden vanochtend aangehouden. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel en twee mannen van 26 en 17 jaar uit Rotterdam. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de explosie.

De getroffen woning werd onbewoonbaar verklaard
- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen