donderdag, juni 13, 2024

Beroving met vuurwapen op Bongerd, Politie doet getuigenoproep

- Advertisement -

Dinsdagavond heeft er een gewapende straatroof plaatsgevonden op de Bongerd in de wijk Schenkel. De Politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer, een 25-jarige Capellenaar, zat ’s avonds in zijn auto op de Bongerd. De dader kwam op de auto afgelopen en trok een vuurwapen. De Capellenaar moest onder bedreiging hiervan zijn sieraden afstaan.

Nadat de berover zijn buit had, is hij in een voertuig gestapt en weggereden. Voor zover bekend raakte het slachtoffer verder niet gewond. Een signalement van de dader of zijn voertuig is niet bekendgemaakt.

Getuigenoproep

De recherche is een onderzoek gestart naar de straatroof en is op zoek naar getuigen. Mogelijk hebben mensen iets gezien of gehoord. Of mogelijk hebben mensen camerabeelden waarop de beroving te zien is.

Alle tips zijn welkom. Informatie geven aan de Politie kan via de Opsporingstiplijn (0800-6070) of het online tipformulier. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem via de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen