donderdag, juni 13, 2024

Man rijdt met scooter gesloten McDonald’s binnen

- Advertisement -

Woensdagochtend kreeg de McDonald’s aan de Hoofdweg wel een bijzondere bezoeker. De man reed met de scooter de zaak binnen in plaats van door de McDrive. Ook was het fastfood-restaurant gesloten vanwege werkzaamheden.

De Politie van Rotterdam-oost (waar Capelle aan den IJssel onder valt) deelde het bijzondere bezoek op hun sociale media. Een man was ’s ochtends met de scooter het restaurant binnengereden. Helaas voor de man kon hij niet rekenen op een lekkere versnapering, aangezien het McDonald’s-filiaal is gesloten vanwege werkzaamheden.

Volgens de Politie maakte de man een verwarde indruk. Agenten hebben hem overgedragen aan de crisisdienst, die hem indien nodig gepaste hulp kunnen geven. De scooter is eveneens meegenomen door de agenten.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen