donderdag, mei 23, 2024

Capels Compliment voor Pasito Stroop

- Advertisement -

Donderdag 10 oktober Heeft Pasito Stroop een Capels compliment ontvangen voor zijn jarenlange inzet voor de Antilliaanse gemeenschap in Capelle aan den IJssel.

Pasito is voorzitter van Vereniging Antillianen-Arubanen-Capelle. Ook is hij bekend van het Strategisch Antilliaans en Arubaans Beraad. Hij was betrokken bij de oprichting van het beraad en is lange tijd bestuurslid geweest.

Pasito Stroop is sinds 1999 actief als vrijwilliger en zet zich vooral in voor de jongeren in de Antilliaanse gemeenschap. Hij wordt regelmatig om advies gevraagd. Naast zijn bezigheden voor jongeren is hij ook actief voor de ouderen binnen de gemeenschap. Hij neemt vaak de tijd om een kopje koffie te drinken en te kijken of hij iets voor ouderen kan betekenen. Daarnaast is hij vrijwilliger en bestuurslid bij Buurtcentrum de Fluiter.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen