Capels Compliment voor Pasito Stroop

Donderdag 10 oktober Heeft Pasito Stroop een Capels compliment ontvangen voor zijn jarenlange inzet voor de Antilliaanse gemeenschap in Capelle aan den IJssel.

Pasito is voorzitter van Vereniging Antillianen-Arubanen-Capelle. Ook is hij bekend van het Strategisch Antilliaans en Arubaans Beraad. Hij was betrokken bij de oprichting van het beraad en is lange tijd bestuurslid geweest.

Pasito Stroop is sinds 1999 actief als vrijwilliger en zet zich vooral in voor de jongeren in de Antilliaanse gemeenschap. Hij wordt regelmatig om advies gevraagd. Naast zijn bezigheden voor jongeren is hij ook actief voor de ouderen binnen de gemeenschap. Hij neemt vaak de tijd om een kopje koffie te drinken en te kijken of hij iets voor ouderen kan betekenen. Daarnaast is hij vrijwilliger en bestuurslid bij Buurtcentrum de Fluiter.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag