3.2 C
Capelle aan den IJssel

Intocht Sinterklaas met zwarte piet

- Advertisement -

De intocht van Sinterklaas zal in Capelle traditioneel verlopen, op zaterdag 16 november komt Sinterklaas weer inclusief boot en maarliefst 52 zwarte pieten. De organisatie van Sint en Piet in Capelle aan den IJssel heeft ervoor gekozen om enkel zwarte pieten in te zetten.

Het is aan de organisatoren van de Sinterklaasfeesten om zelf te bepalen wat voor invulling zij aan het feest zullen geven. Zo is er in Capelle dus voor gekozen om het feest traditioneel te laten verlopen. In Rotterdam is er bijvoorbeeld gekozen om geen zwarte piet te laten zien.

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen