zondag, april 21, 2024

Dakplaten vliegen door de lucht door harde wind

- Advertisement -

Op de Kerklaan zijn vanmiddag diverse dakplaten naar beneden gekomen. De dakplaten kwamen los door de harde wind die er op dat moment stond. Vanwege het gevaar werd de brandweer opgeroepen om de nog losliggende platen op het dak te verankeren.

Een aantal platen welke naar beneden waren gekomen lagen op de openbare weg en één was in de tuin van een kinderdagverblijf terecht gekomen. Nadat de brandweer de boel heeft veilig gesteld is een aannemer opgeroepen voor een verder plan van aanpak. Deze zal extra maatregelen moeten nemen om te voorkomen dat de rest ook wegwaaien.

Foto : Jeroen van Zomeren

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen