Capelse gemeenteraad benoemt wethouder Struijvenberg tijdens extra raadsvergadering

Op maandag 9 december is tijdens een extra raadsvergadering de heer M.J.W. Struijvenberg benoemd tot fulltime wethouder voor de resterende collegeperiode 2018-2022. De heerStruijvenberg vertegenwoordigt Leefbaar Capelle in het Capelse college. Hiermee wordt voorzien in de vacature die na het vertrek van wethouder van Sluis was ontstaan. Morgen maakt het college een definitieve portefeuilleverdeling.  

De gemeenteraad heeft de heer Struijvenberg ontheffing van het woonplaatsvereiste verleend voor een jaar. MaartenStruijvenberg (45 jaar) woont momenteel in Rotterdam. Hij was voor zijn benoeming tot wethouder in Capelle aan den IJsselraadslid en voormalig wethouder van Leefbaar Rotterdam.

De heer Struijvenberg zal de portefeuilles van voormalig wethouder Van Sluis overnemen. Dit betekent dat de voltijdfactor van wethouder Van Veen kan worden teruggebracht van 1,0 fte tot 0,5 fte. Omdat de extra taken die een voltijdbenoeming vereisten zijn vervallen.

Foto : Frank de Roo

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag