woensdag, mei 29, 2024

Capelse gemeenteraad benoemt wethouder Struijvenberg tijdens extra raadsvergadering

- Advertisement -

Op maandag 9 december is tijdens een extra raadsvergadering de heer M.J.W. Struijvenberg benoemd tot fulltime wethouder voor de resterende collegeperiode 2018-2022. De heerStruijvenberg vertegenwoordigt Leefbaar Capelle in het Capelse college. Hiermee wordt voorzien in de vacature die na het vertrek van wethouder van Sluis was ontstaan. Morgen maakt het college een definitieve portefeuilleverdeling.  

De gemeenteraad heeft de heer Struijvenberg ontheffing van het woonplaatsvereiste verleend voor een jaar. MaartenStruijvenberg (45 jaar) woont momenteel in Rotterdam. Hij was voor zijn benoeming tot wethouder in Capelle aan den IJsselraadslid en voormalig wethouder van Leefbaar Rotterdam.

De heer Struijvenberg zal de portefeuilles van voormalig wethouder Van Sluis overnemen. Dit betekent dat de voltijdfactor van wethouder Van Veen kan worden teruggebracht van 1,0 fte tot 0,5 fte. Omdat de extra taken die een voltijdbenoeming vereisten zijn vervallen.

Foto : Frank de Roo

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen