3.2 C
Capelle aan den IJssel

Politie verricht urenlang onderzoek op P.C Boutenssingel

- Advertisement -

De politie heeft vrijdagavond urenlang sporenonderzoek gedaan op de PC Boutenssingel. Vanwege het onderzoek was de weg afgesloten tussen de Slotlaan en het Reviusrondeel. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn een tijd lang bezig geweest met het zoeken naar bepaalde sporen

Om deze sporen te traceren is er onder andere gebruikt gemaakt van een politiehond. Het is niet bekend of deze iets heeft aangetroffen. Omdat het gaat om een lopend onderzoek kon de politiewoordvoerster ons nog niet meer vertellen.

Foto : Jeffrey Jacobs / Nieuws op Beeld

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen