Dode na brand in woning Kerklaan

Een 83-jarige bewoner van een aanleunwoning aan de Kerklaan is dinsdagmiddag om het leven gekomen na een brand in zijn eigen appartement. De brandweer werd omstreeks 16:10 uur gealarmeerd voor een woningbrand. Al snel bleek dat de bewoner van het huis nog binnen zat. De burgemeester van Capelle, Peter Oskam, noemt het in een vergadering met een deel van de gemeenteraad een verschrikkelijk ongeluk.

Hulpverleners hebben het slachtoffer nog geprobeerd te redden maar helaas mocht de hulp niet meer baten. De man bleek al te zijn overleden. De brandweer had het relatief kleine brandje snel onder controle. Om de rook te verdrijven werd er goed geventileerd waarna alle andere bewoners weer terug konden naar hun eigen huis.

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag