zondag, mei 19, 2024

Dode na brand in woning Kerklaan

- Advertisement -

Een 83-jarige bewoner van een aanleunwoning aan de Kerklaan is dinsdagmiddag om het leven gekomen na een brand in zijn eigen appartement. De brandweer werd omstreeks 16:10 uur gealarmeerd voor een woningbrand. Al snel bleek dat de bewoner van het huis nog binnen zat. De burgemeester van Capelle, Peter Oskam, noemt het in een vergadering met een deel van de gemeenteraad een verschrikkelijk ongeluk.

Hulpverleners hebben het slachtoffer nog geprobeerd te redden maar helaas mocht de hulp niet meer baten. De man bleek al te zijn overleden. De brandweer had het relatief kleine brandje snel onder controle. Om de rook te verdrijven werd er goed geventileerd waarna alle andere bewoners weer terug konden naar hun eigen huis.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen