Auto te water op de Abram van Rijckevorselweg na aanrijding

Op de Abram van Rijckevorselweg is afgelopen nacht een auto te water geraakt, de bestuurder kwam er gelukkig goed vanaf. De auto raakte van de weg na een aanrijding met een ander voertuig, door de klap raakten de bestuurders de macht over het stuur kwijt. Één van de auto’s kwam daardoor in de sloot terecht en ging volledig kopje onder.

De inzittende van de te water geraakte auto kon zelf het voertuig verlaten, ambulancepersoneel heeft deze behandeld met lichte verwondingen. De twee inzittenden van het andere voertuig kwamen met de schrik vrij, hun auto kwam door de klap tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Vanwege het ongeval was de Abram van Rijckevorselweg afgesloten tussen de Kanaalweg en de Couwenhoekseweg, de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag