Dode na schietpartij, auto gedumpt en in brand gestoken op Akkerwinde

Bij een schietpartij op de Clazina Kouwenbergzoom is vrijdagavond 5 juni een 58-jarige Turkse man on het leven gekomen na een schietpartij. Het slachtoffer werd van dichtbij met een automatisch vuurwapen beschoten terwijl hij de hond aan het uitlaten was.

Hulpverleners hebben nog getracht de man ter plekke te reanimeren maar de hulp mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De vermoedelijke vluchtauto van de verdachten is niet veel later op de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel brandend aangetroffen. Van de verdachten ontbreekt nog ieder spoor. Tijdens de zoekactie naar de verdachten heeft een politiehelikopter diverse wijken in onder andere Capelle aan den IJssel doorzocht. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag