donderdag, juni 13, 2024

Ontwerp herinrichting De Zaanse Schans definitief

- Advertisement -

Het college van burgemeesters en wethouders hebben eind mei het definitieve ontwerp voor de openbare ruimte van De Zaanse Schans vastgesteld. De Zaanse Schans maakt deel uit van de operabuurt in Schollevaar.

Bewoners hebben aangegeven dat er meer sfeer moet komen, betere verlichting een leuker speelplein voor kinderen. De gemeente heeft daarom opdracht gegeven om de straat langs het water groen in te richten en de bestrating te voorzien van twee kleuren. Ook worden er lage heesters geplaatst.

Het speelpleintje wat nu aan het water is gelegen wordt verplaatst naar een betere locatie en kan daardoor groter worden. Samen met bewoners wordt nog gekeken naar de speeltoestellen die geplaatst worden.

Dit jaar starten de voorbereidingen. Naar verwachting starten de werkzaamheden in 2021.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen