vrijdag, maart 1, 2024

Wederom coronagolf in verpleeghuis Rijckehove

- Advertisement -

In verpleeghuis De Zellingen-Rijckehove aan de Tsjaikovskistraat is een nieuwe coronagolf uitgebroken. 10 van de 180 clienten zijn besmet geraakt met corona. Ook zijn twee medewerkers van de betreffende afdeling en één van een andere afdeling besmet. Een aantal medewerkers heeft de uitslag nog niet ontvangen. De besmettingen kwamen aan het licht toen één cliënt positief werd getest. Uit voorzorg werden andere cliënten ook getest.

Uit de test kwamen nog negen cliënten naar voren die besmet waren met corona. De patiënten zitten inmiddels op een geïsoleerde afdeling.Het is de tweede keer dat het verpleeghuis wordt getroffen door corona, in het begin van de coronacrisis was er ook al sprake van een golf van besmettingen.

Bezoekers van het verpleeghuis waaronder Familie en contactpersonen worden geadviseerd zich preventief te laten testen. De bezoekregeling is aangepast, er mag momenteel maar één persoon per dag langs komen.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen