Wederom coronagolf in verpleeghuis Rijckehove

In verpleeghuis De Zellingen-Rijckehove aan de Tsjaikovskistraat is een nieuwe coronagolf uitgebroken. 10 van de 180 clienten zijn besmet geraakt met corona. Ook zijn twee medewerkers van de betreffende afdeling en één van een andere afdeling besmet. Een aantal medewerkers heeft de uitslag nog niet ontvangen. De besmettingen kwamen aan het licht toen één cliënt positief werd getest. Uit voorzorg werden andere cliënten ook getest.

Uit de test kwamen nog negen cliënten naar voren die besmet waren met corona. De patiënten zitten inmiddels op een geïsoleerde afdeling.Het is de tweede keer dat het verpleeghuis wordt getroffen door corona, in het begin van de coronacrisis was er ook al sprake van een golf van besmettingen.

Bezoekers van het verpleeghuis waaronder Familie en contactpersonen worden geadviseerd zich preventief te laten testen. De bezoekregeling is aangepast, er mag momenteel maar één persoon per dag langs komen.

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag