13.2 C
Capelle aan den IJssel

Twaalf bekeuringen, twee messen en vier aanhouding bij controle op het Stadsplein

- Advertisement -

Bij een succesvolle actie hebben handhavers en de politie in het Centrum van Capelle vrijdagavond twee messen in beslag genomen en gingen twaalf personen op de bon vanwege overlast. Ook werden er vier personen aangehouden.

De wijkagenten schreven in een bericht op Instagram dat de actie werd gehouden vanwege aanhoudende overlast op en in de omgeving van het Stadsplein. Met de actie is er ieder geval een duidelijk signaal afgegeven dat overlast niet wordt getolereerd.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen