Leerlingen IJsselcollege bakken koekjes voor verzorgingshuizen in Capelle

De afdeling Horeca Bakkerij en Recreatie (HBR) heeft de leerlingen uitgenodigd om thuis mee te doen aan een bak-challenge. De opdracht: bak zoveel mogelijk koekjes en breng ze naar school. Daar werden de koekjes netjes verpakt. De afdeling HBR zorgde er voor, dat alles coronaproof werd bezorgd bij een naburig verzorgingshuis. Hier werden de koekjes op de afdelingen uitgedeeld.

De leerlingen van de afdeling Zorg & Welzijn hebben de meeste koekjes gebakken. Op de foto is te zien dat Dhr. Willem Schoof de koekjes overhandigt aan een medewerker van het verzorgingshuis. Dit bleek toevallig ook nog een oud-leerling te zijn van het IJsselcollege. De koekjes werden enthousiast in ontvangst genomen en de bewoners hebben er heerlijk van kunnen genieten. Deze actie is een mooi voorbeeld van hoe het IJsselcollege de verbinding zoekt met organisaties in haar omgeving. Het verzorgingshuis “de Vijverhof” heeft dit event op haar facebook pagina geplaatst.

Bron & Foto : IJsselcollege

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag