Tientallen bekeuringen verkeerscontrole op de Hoofdweg

De politie heeft vrijdagavond op de Hoofdweg tientallen bekeuringen uitgedeeld aan automobilisten, fietsers en bestuurders van scooters die in overtreding waren. Er werd gecontroleerd van 20.00 tot 22.00 uur ter hoogte van de Zuiderster.

De politie schreef tien bekeuringen uit voor het rijden door rood, twee keer voor snelheid, vier keer voor het niet tonen van het rijbewijs en één keer voor een kapot dimlicht.

Ook kregen vier bestuurders van een voertuig een bekeuring voor het vasthouden van een mobiele telefoon en moest één automobilist zijn bolide langs de kant laten staan omdat de uitlaat teveel geluid produceerde. Twee bestuurders negeerden een stopteken en werden door een motorrijder opgepikt. Zij kregen hiervoor een bekeuring.

Twee andere bestuurders werden aangehouden voor rijden onder invloed van onder andere alcohol en of drugs. In één van de auto’s werden slag en steekwapens aangetroffen.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag