Grote uittocht Hovenbuurt toch echt begonnen

Bewoners van de veelbesproken Hovenbuurt beseffen nu toch echt dat ze moeten gaan vertrekken. Afgelopen weekend werd er druk verhuisd, op zoek naar een andere plek. De hovenbuurt wordt zeer binnenkort gesloopt. In April moeten alle woningen leeg zijn, dat ging niet zonder slag of stoot. In februari won Havensteder de rechtszaak die was aangespannen.

Veel bewoners zijn inmiddels al vertrokken, metalen platen tegen de ramen zorgen ervoor dat de woningen niet meer aantrekkelijk zijn om te betrekken. Met de uittocht is er ook veel sprake van overlast. Afgelopen zondag leek het wel een op een vuilnisbelt, echt overal lag ontzettend veel huisraad op straat. De neergezette containers werden vrijwel niet gebruikt.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag