donderdag, mei 23, 2024

Grote uittocht Hovenbuurt toch echt begonnen

- Advertisement -

Bewoners van de veelbesproken Hovenbuurt beseffen nu toch echt dat ze moeten gaan vertrekken. Afgelopen weekend werd er druk verhuisd, op zoek naar een andere plek. De hovenbuurt wordt zeer binnenkort gesloopt. In April moeten alle woningen leeg zijn, dat ging niet zonder slag of stoot. In februari won Havensteder de rechtszaak die was aangespannen.

Veel bewoners zijn inmiddels al vertrokken, metalen platen tegen de ramen zorgen ervoor dat de woningen niet meer aantrekkelijk zijn om te betrekken. Met de uittocht is er ook veel sprake van overlast. Afgelopen zondag leek het wel een op een vuilnisbelt, echt overal lag ontzettend veel huisraad op straat. De neergezette containers werden vrijwel niet gebruikt.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen