Capelse ondernemers steunen getroffen ondernemers brand Lylantse Baan

Capelle aan den IJssel – Diverse ondernemers stellen massaal kantoorruimte ter beschikking om de getroffen ondernemers uit het ondernemershuis te helpen aan een nieuwe werkplek. Zondagmorgen ging een groot gedeelte van het ondernemershuis verloren nadat er brand was uitgebroken in de woonwinkel Decor Wonen. Binnen korte tijd werd het volledige pand verwoest.

Ondernemers in de buurt proberen nu de gedupeerde ondernemers een steuntje in de rug te geven. Zo ook Patrick van der Lem, hij stelt zijn eigen kantoorruimte beschikbaar op de Ligusterbaan, de werkplek is volledig ingericht, en kan een aantal dagen per week worden gebruikt. Hij leeft mee met de gedupeerden, zeker omdat hij weet hoe groot de schade is. Gisteren stond hij zelf als brandweerman in het ondernemershuis de brand te blussen. Getroffen ondernemers kunnen hem bereiken via WhatsApp op 0610637861. In het kantoorpand aan de Ligusterbaan zijn nog units beschikbaar. Het bedrijf Realgen vertrekt uit het pand, zij stellen het meubilair dat zij niet meenemen gratis ter beschikking aan de getroffen ondernemers

Ook Ramon Smaal van Smaal Finance Incasso wil gedupeerden graag helpen met doorstarten. In het pand aan de Molenbaan 2 zijn nog enkele units beschikbaar. Hierdoor kunnen ondernemers direct weer aan de slag.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag